Ansökan om medlemskap i Kritikbyrån år 2022 är öppen!

Det har igen blivit dags att ansöka om medlemskap i Kritikbyrån. Ansökan är öppen fram till den 31.1.2022, och både nybörjare och erfarna kritiker uppmuntras att skicka in ansökan.

Varför ansöka då, undrar någon kanske? För det första innebär medlemskapet att det går att få ett extra-arvode utbetalt för recensioner som publicerats i finlandssvenska medier (en heltäckande lista på vilka de handlar om hittas här). Extra-arvodet betalas ut en gång år 2022, den 30.09.2022 (och allt nödvändigt material behöver skickas in den 31.8.2022). Mer information om hur extra-arvodet fungerar och vilken information som behöver skickas in hittas här.

Men mer pengar för att skriva kritik är inte den enda orsaken till varför det lönar sig att ansöka om medlemskap. Förutom att betala ut pengar ordnar vi också kurser, workshops, seminarier, diskussioner m.m. som har med kritik att göra. Som medlem får du förstahandsinformation om allt det vi ordnar, och framför allt blir du en del av ett stort nätverk av kritiker som är verksamma i Svenskfinland.

Och javisst, det är helt gratis att bli medlem!

Till ansökningsblanketten hittar du här. Välkommen med!

Kritikbyrån fortsätter sin verksamhet i nuvarande form fram till den 31.10.2022.

OBS! Nuvarande medlemmars medlemskap förnyas automatiskt och de behöver inte fylla i ansökningsblanketten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s