Stort antal sökande till Kritikbyrån

Vi fick in ett oväntat stort antal ansökningar om att delta i Kritikbyrån 2020 – hela 128 stycken skickade in ansökan! Det glädjer oss att se att det finns ett så stort intresse för kritiken i Svenskfinland. Tack till alla som ansökt!

De som skickat in ansökan kommer att kunna få arvodet för sina recensioner dubblerade under året. Nu har vi satt igång jobbet med att göra upp en budget för 2020 och sätta maxtak för hur mycket en enskild kritiker kan lyfta via Kritikbyrån. Vi skickar ut besked och mer information om själva dubbleringen och maxtaket under nästa vecka, vecka 3.

Under tiden – vässa pennorna för det kommande kritikåret, vi ser fram emot att läsa tidningarnas kultursidor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s