Skumpa, fest och allt du behöver veta om Kritikbyrån!

Fredagen den 29 november 2019 kl. 18–21.

Kom med och fira att Kritikbyrån-projektet sätter igång och få svar på alla dina frågor gällande projektet av Kritikbyråns kritikombud och styrgrupp. Vi bjuder på skumpa i Jackie’s kabinett. Jackie ligger på Stora Robertsgatan 21 i Helsingfors.

Själva informationstillfället håller på ca kl. 18.15–19. Programmet inleds och avslutas med läsningar av gamla och nya recensioner av styrgruppens medlemmar Hanna Ylöstalo och Tatjana Brandt. Efter 19 fortsätter umgänget i friare former.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s