Framtidstro för kritiken i Svenskfinland

Processed with VSCO with c1 preset

Idag (20.5.2019) träffades frilanskritiker, media och intresserade på Kulturfabriken Korjaamos vind för ett seminarium för att presentera ”Kritikbyrån” som är under planering tillsammans med Svenska kulturfonden. Det ser ut att äntligen röra på sig! Efter en lång och gedigen kamp för bättre arvoden, folkbildning och en stärkt yrkesidentitet utvidgas kritikervärvet i Svenskfinland äntligen. Nu gäller det att hålla tummarna in i det sista, vi ser fram emot att presentera det slutgiltiga beskedet inom tre veckor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s