Kanske kritiken ändå krisar en smula?

Skärmavbild 2019-02-19 kl. 17.55.25

Lasse Garoff, redaktionssekreterare på Ny Tid, svarar i kolumnen ”Kanske kritiken ändå krisar en smula?” den 18.2.2019 på kulturjournalisten Jenny Jägerhorn-Tabermanns artikel ”Kulturjournalistiken krisar inte” i Hbl 17.2.2019.

I korthet: Jägerhorn-Tabermann redovisar resultaten från sin magisteravhandling och gör ett inlägg i den länge pågående diskussionen om kultursidornas utarmning och avfärdar tämligen lättvindigt det som har kallats för ”kritikens kris”. Lasse Garoff skriver om motsatsen. Läs hela Garoffs svar i Ny Tid.

vilka blir följderna för konsten om den institutionella konstkritiken bara reduceras till en förlängning av marknadsföringen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s